ПОКОЛІННЯ С.

Капуста, картопля та інша сатана

Рік
2016
Країна
Румунія, Німеччина
Тривалість
62’
Режисер/-ка
Шербан Джеорджеску

Одне село, 1000 тракторів, 100 000 тонн капусти і картоплі щороку –тієї, що ледь вдається продати і зрештою доводиться знищувати.У румунському селі Лунґулецу 1000 фермерів сидять з 100 000тоннами капусти на своїх тракторах в очікуванні покупців на міс-цевому ринку. Наприкінці дня вони або продають за безцінь, абознищують свій урожай. Заінтригований можливістю отримати тон-ну капусти всього за 20 євро, містянин Шербан вирішує провестирік у селі і працювати на землі, аби побачити, чому ці люди втрапляютьу безвихідь і чи існує інший шлях. Мер і деякі селяни маютьідеї й можливі рішення. Та чи зможуть вони подолати взаємну не-довіру між фермерами, їхній страх «колективних господарств» тасильну жагу до конкуреції? У самоіронічному тоні режисер розпо-відає історію одного села, яке застрягло між минулим і сучасністю,і водночас малює сатиру на сучасні реалії аграрної Європи.

Творча команда:
Режисерська робота: Шербан Джеорджеску
Продюсування: Алекс Йордакеску
Операторська робота: Боґдан Славеску
Монтаж: Шербан Джеорджеску
Звук: Алекс Йосуб
Виробництво
Elefant Film in co-production with Kolectiv Film and Ma.ja.de. Filmproduktion in collaboration with MDR/ARTE and RTV
Дистриб'юція:
Deckert Distribution, Gottschedstr. 18 04109 Leipzig, Germany.Phone: +49. 341.2156638, e-mail: [email protected]
Режисер/-ка
Шербан Джеорджеску

Шербан Джеорджеску має більш ніж 20-річний досвід у документалістиці та рекламі як продюсер та режисер. Щодо власних проектів, то Шербан  працював як оператор та режисер документальної стрічки «Еверест», режисер пригодницько-культурного серіалу «Мандрівник на все життя» тощо. Протягом шести років він, разом  із норвезьким режисером та продюсером Девідом Кінселла, працював над кількома ко-продукційними документальними стрічками, які було неодноразово відзначено міжнародними преміями.

 

Вибрана фільмографія

ВибранеЕверест (2003), Графство Лапус – різьблені долі (2010), Мандрівник на все життя (2009-2011), Поневіряння куховарства (2011), Відчуття (2014).

Синя зала
Будинок кіно
вул. Саксаганського, 6
Зустріч з режисером
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024
Вийшло з моди
ПОКОЛІННЯ С.
Вийшло з моди
Рік
2015
Країна
Естонія
Режисер(к)и
Яаак Кільмі, Леннарт Лаберенц
Тривалість
59’
ПОКОЛІННЯ С.
Жуки
ПОКОЛІННЯ С.
Жуки
Рік
2016
Країна
Данія
Режисер/-ка
Андреас Йонсен
Тривалість
76’
ПОКОЛІННЯ С.